1.   Като юноша бледен изхвърлих съученик от прозореца. На майтап,

...
1.   Като юноша бледен изхвърлих съученик от прозореца. На майтап,
Коментари Харесай

Топ 10 от щуротиите на Ламбо

1.   Като младеж блед изхвърлих съученик от прозореца. На подбив, на подбив, но момчето счупи двата си крайници – мислех, че има сгурия на двора, само че се оказа, че я били измели.
2.   В гимназията свирех на всичко – от флигорна до барабанче. Пеех в хора, участвах в  драм състава. Но не ми ли беше нещо забавно, споделях „ Чупангелис “.

3.   Баща ми, моят главен спонсор, искаше да изучавам право. За да не му скърша хатъра, се явих на изпит по история. Получих 2, 25.

4.   В Академията умрех да върша етюди с проявление на междинен пръст и с насиране в гащите от боязън. Но последователно простотиите, в които нямах еднакъв, започваха да стават все по-малко.

5.   Пусках брада на инат на всички, които не ме харесваха. Винаги съм бил уверен, че ми носи шанс. Веднъж баба ме спря на улицата и ми се развика: Веднага да я махате тази растителност от лицето ви – наподобявате на битник.

6.   С Найден Андреев за 4 часа създадохме „ Без сълзи “.  Беше на баловете в Младежкия дом в Русе. Трябваше да изпея нещо. Поисках от библиотеката  томче със стиховете на Любов Левчев. Затворихме се в една от по-малките зали. Излязох пред публиката с лист в ръка – с цел да бъда сигурен, че няма да сбъркам нито една дума. След 48 часа цяла България пееше „ Колко е елементарно да бъдеш влюбен на 20 години… “

7.   Аз съм първият частен актьор в българския спектакъл. През 1994-а пожелах да изляза от щата на Народния. Потискаше ме фактът, че участвам в сходни таблици.

8.   Бях единственият предприемач през 90-те, който плащаше стоката, преди да я получил и продал. Що безсънни нощи съм изкарал, до момента в който се убедя, че от мен търговец на мръвки не става.

9.   Вкарах два гола във футболен мач на артисти против артисти. Що търчане беше, абе, огромна полуда. Но получих “Златната  обувка ” от Иван Славков. Истински патък, намазан с бронз. Където и да отида, го мъкна с мен. Спомените са значими. И до момента не съм изхвърлил огърлицата, с която играех Борис.

10. В четвъртия сезон на “Дело по съвест ” моят воин Вергилио трябваше да се ожени и да целува булката. Валя до 11 вечерта. В среднощ спря и, айде, надуха маркучите. От водата ли да се пазиш или да се целуваш!

Инфо: 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР